Να στείλετε μήνυμα

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd william.xue@foxmail.com 86--18682161132

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Company News About υπαίθρια πλήρης οδηγημένη χρώμα οθόνη επίδειξης

υπαίθρια πλήρης οδηγημένη χρώμα οθόνη επίδειξης

2022-07-21
Latest company news about υπαίθρια πλήρης οδηγημένη χρώμα οθόνη επίδειξης

Επιπλέον, τα διάσημα χαρακτηριστικά γνωρίσματα συντήρησης συνεχίζονται στην υπαίθρια σειρά, με μπροστινό και πίσω μέρος την εγκατάσταση μια απλή και γρήγορη διαδικασία βημάτων 2-3. Με μπροστινό και πίσω μέρος τη συνέλευση και την πρόσβαση ενότητας, περαιτέρω συντήρηση της σειράς είναι εύκαμπτη οπουδήποτε η υπαίθρια σειρά εγκαθίσταται.

 

Οι άνευ ραφής, ζωηρές εικόνες σε μια ζαλίζοντας φωτεινότητα 10.000 ψειρών είναι βασικές μιας σειράς. Χάρι στην υψηλή αναλογία αντίθεσης, που καυχάται τα διαφοροποιημένα και διαποτισμένα χρώματα με τις ομαλές μεταβάσεις, η σειρά έχει ως σκοπό να επιδείξει μια υψηλή ποιότητα εικόνας ακόμη και κάτω από το άμεσο φως του ήλιου. Και σε ένα 3,840Hz αναζωογονήστε το ποσοστό και το δεκαεξάμπιτο grayscale, δηαφημιστές μπορεί να βεβαιωθεί ότι οι ζωηρές, ευδιάκριτες εικόνες είναι εγγυημένες με μια σειρά, οπουδήποτε και να τοποθετείται.

 

Την η ικανότητα υποστήριξης ήταν επίσης στην πρώτη γραμμή των μυαλών των μηχανικών κατά ανάπτυξη μιας σειράς. Αδιάβροχη, με μια λειτουργούσα θερμοκρασία μεταξύ -40 και +50 βαθμών Κελσίου, η σειρά υπόσχεται να εκτελέσει κάθε ώρα της ημέρας ακόμη και στους πιό απαιτητικούς όρους. Και, με την κερδίζοντας ομάδα εξυπηρέτησης πελατών βραβείων MANNLED, που καλύπτει την ολόκληρη σειρά, οι ολοκληρωτές μπορούν να στηριχτούν εύκολο γνωρίζοντας ότι το προϊόν είναι αξιόπιστο για πολλά χρόνια για να έρθει.

 

Η σειρά έχει την πίσσα εικονοκυττάρου σε 5mm, 6,66 μ μ, 8mm και 10mm.

 

Τελειοποιήστε για την εγκατάσταση μέσα σε οποιοδήποτε διάστημα DOOH, είτε για ένα στάδιο, πίνακες διαφημίσεων είτε στις πλευρές των κτηρίων, η υπαίθρια σειρά υπόσχεται να σύρει το μάτι καθένα πλησίον ή μακριά.

Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Mr. William
Φαξ: 86--18682161132
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε