Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Κύρια αγορά:

Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο

Επιχειρησιακός τύπος:

Κατασκευαστής

Εμπορικά σήματα:

επανδρωμένος

Αριθ. των υπαλλήλων:

100~200

Ετήσια πωλήσεις:

50000000-80000000

Έτος που καθιερώνεται:

2017

PC εξαγωγής:

80% - 90%

Εισαγωγή

Κατασκευαστής επίδειξης οδηγήσεων-Φωτοηλεκτρική Co. τεχνολογίας Mannled Shenzhen, ΕΠΕ

Το Mannled είναι παγκόσμιας ποιότητας κατασκευαστής οθόνης των οδηγήσεων με μια περισσότερο από δεκαετία εμπειρίας στην επιχείρηση. Σχεδιάζουμε τις επιδείξεις οθόνης των οδηγήσεων προτύπων και συνήθειας για ποικίλες εσωτερικές εφαρμογές συμπεριλαμβανομένων των μεταδίδοντας ραδιοφωνικά, λιανικών, τόπων συναντήσεως ψυχαγωγίας, και πολυάριθμες άλλες δονούμενες τοποθετήσεις. Κάθε μια από τις οθόνες μας χτίζεται για να παραδώσει μια χωρίς ταίρι εμπειρία εξέτασης με τη υψηλή ανάλυση και το σαφή, άψογη ήχο.

Όταν μας επιφορτίζετε με το όραμά σας, εκμεταλλευόμαστε κάθε πόρο παραγωγής στη διάθεσή μας και τις καινοτόμες δεξιότητές μας για να παραδώσουμε τι χρειάζεστε. Έχουμε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο των σχεδίων από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε και είμαστε εξοπλισμένοι καλά για να δημιουργήσουμε μια επίδειξη συνήθειας ακριβώς για σας. Μετασχηματίστε τα διαστήματά σας με τις αξιοπρόσεκτες επιδείξεις που οι πελάτες σας μπορούν να ευχαριστήσουν μέσα.

Κίνα Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

CWHO ΕΊΜΑΣΤΕ

Αρχικός που καθιερώνεται το 2017, Co. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉΣ SHENZHEN Mannled, ΕΠΕ (εμπορικό σήμα «MANNLED») εστίαση στην ανάπτυξη προϊόντων/λύσεων επίδειξης των εμπορικών οδηγήσεων, κατασκευή και διεθνείς πωλήσεις. Αφιερωμένος σε αυτόν τον τομέα για χρόνια, έχουμε συσσωρεύσει την ικανοποιητική εμπειρία στην επίδειξη των οδηγήσεων, το ψηφιακό σύστημα συστημάτων σηματοδότησης & την επαγγελματική οδηγημένη ΣΠΆΔΙΚΑΣ επίδειξη. Ειδικά στο εύκαμπτο οδηγημένο υπαίθριο ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης επίδειξης, προσαρμοσμένες οθόνες DisDplay των οδηγήσεων, επιδείξεις των διαφανών οδηγήσεων, έχουμε γίνει ήδη περισσότερο &more δημοφιλές στις υπερπόντιες αγορές το μεγάλο μερίδιο αγοράς για αρκετά έτη, ειδικά στα τρυφερά προγράμματα προσφοράς ως εμπορικό σήμα υψηλών σημείων.

Γιατί need do business με μας;

Επειδή μπορούμε να σας προσφέρουμε σε:

1.We κάνουν το σχέδιό μας, κάθε χρόνο θα έχει το νέο προϊόν 2-3 για να προφθάσει η αγορά προηγούμενη από τους προμηθευτές.
2. Όλη η επιτροπή προέρχεται από την Ταϊβάν ή την Κίνα, με την καλή ποιότητα σε μεγάλη ποσότητα. Τώρα έχουμε την επιτροπή περισσότερου από 20000 κομματιού στο απόθεμα έτσι ώστε μπορούμε να χειριστούμε οποιαδήποτε διαταγή εύκολα.
3.Small η διαταγή ποσότητας και οποιαδήποτε ειδική διαταγή μπορούν να γίνουν αποδεκτοί.
4. 12 μήνα μετά από τη χρονική υπηρεσία πώλησης και ζωής κάνουν την επιχείρησή σας στο χρηματοκιβώτιο.

Η επιχείρησή μας στοχεύει να παρέχει στους πελάτες την ποιότητα εμπορικών σημάτων, προστιθεμένης αξίας προϊόντα/λύσεις αλλά χαμηλότερο κόστος. Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης αυτών των ετών κερδίσαμε τις καλές φήμες από τους πελάτες. Μερικοί από τους πελάτες μας είναι μέλος της παγκόσμιας τοπ επιχείρησης 500 όπως την ομάδα Foxconn, Co. ακρίβειας Hai μελιού, ΕΠΕ, ομάδα Giada, DASO Ιαπωνία, China Telecom, τράπεζα CCB, HSBC και ούτω καθεξής.

Εξετάζοντας το μέλλον, Mannled καταβάλλει προσπάθειές του να δημιουργήσει ένα παγκόσμιας ποιότητας εμπορικό σήμα ODM στα προϊόντα επίδειξης των οδηγήσεων κάτω από την οδηγία της «επαγγελματικών υπηρεσίας και της δημιουργίας». Εστιάζοντας στην επιχείρηση ODM και οδηγημένος από την καινοτομία, Mannled είναι δεσμευμένο να παρέχει τα καλύτερες προϊόντα και την υπηρεσία στους πελάτες.

Service

Έχουμε μια πολύ επαγγελματική ομάδα πωλήσεων που μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία και να απαντήσει σε σας πολύ επαγγελματικές ερωτήσεις, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε πολύ άνετοι προτού να αγοράσετε τα προϊόντα από μας. Όπως είναι γνωστός σε όλοι μας, η υπηρεσία μεταπώλησης είναι η σημαντικότερη σε όλες τις βιομηχανίες. Η επιχείρησή μας έχει δοκιμάσει το καλύτερό μας για να χτίσει μια ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησης πολύ επαγγελματική και υψηλός-caliber-μέγιστου σημείου που μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα αποτελεσματικά στο μέλλον.

Γιατί επιλέξτε Mannled

Βοηθώντας τις επιχειρήσεις να παραδώσουν το περιεχόμενο που δεσμεύει, ενημερώνει και διασκεδάζει.

 • Τεχνολογία ενότητας οθόνης των εύκαμπτων οδηγήσεων οδηγήσεων

  Ικανότητες έρευνας και ανάπτυξης

  Το μηχανικό σχέδιο, το ηλεκτρονικό σχέδιο σχεδίου, λογισμικού και συστημάτων αναπτύσσουν συνεχώς και καθαρίζουν τα προϊόντα μας με τις τεχνολογίες υλικού και λογισμικού των πιό πρόσφατων οδηγήσεων.

 • Οι μηχανικοί Viewpointec της οθόνης των οδηγήσεων σχεδιάζουν

  Δημιουργικό και πρακτικό σχέδιο

  Πάνω από 10 έτη εμπειρίας στο σχέδιο επίδειξης των οδηγήσεων μας βοηθούν για να περάσουν επιτυχώς από τη φάση ιδέας και σύλληψης. Υπερηφανευόμαστε για την παροχή των λύσεων επίδειξης συνήθειας που κάνουν έναν κόσμο της διαφοράς.

 • Ποιοτική επιθεώρηση οθόνης οδηγήσεων

  Ποιοτικό σύστημα διαχείρισης

  Η διαθεσιμότητα και η προθυμία μας να ενημερώσουμε τον ακριβή μόλυβδο ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης μας σε μια μακριά ζωή υπηρεσιών, μια γερή φωτεινότητα, έναν συντονισμό χρώματος και τη σταθερότητα σημάτων.

Ιστορία

Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε δουλεψει σκληρά για να προωθήσουμε και να πραγματοποιήσουμε τον εκσυγχρονισμό των ιατρικών πωλήσεων, και ενεργά καλλιεργημένος και έχουμε ενισχύσει τη δυνατότητα της ανεξάρτητης καινοτομίας των υπαλλήλων. Ολικές ανακαίνιση και βελτίωση της αρχικού επιχειρησιακής περιοχής, των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, και της σύγχρονης διαχείρισης υπολογιστών. Ελπίδα να καθιερωθούν οι μακροπρόθεσμες συνεργασίες και να κερδηθεί η φήμη αγοράς.

Αυξανόμαστε thescale του εμπορίου και των πελατών μέσω έξω του κόσμου. Με την καλή φήμη μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Είναι βοήθειες ο εκσυγχρονισμός της χώρας μας και προωθεί τις οικονομικές και τεχνικές ανταλλαγές με τον υπόλοιπο κόσμο. Κοιτάζουμε επίσης προς τα εμπρός για να ενισχύσουμε τη φιλία με άλλες χώρες και να κάνουμε το θετικό αντίκτυπο.

Θερμά ελπίζουμε ότι εσείς και μαζί, χέρι-χέρι, δημιουργείτε το λαμπρό μέλλον.

Η ομάδα μας

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα τεχνικών όλοι σε αυτήν την περιοχή περισσότερο από που 10 έτη, καλωσορίζουν τους πελάτες από επισκέπτονται σε όλο τον κόσμο τον ιστοχώρο μας, και μας ενημερώνουν εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να σας δώσουμε τις καλές υπηρεσίες!

Κίνα Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας υπαίθρια πλήρης οδηγημένη χρώμα οθόνη Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2023 fullcolorledscreen.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.