Να στείλετε μήνυμα

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd william.xue@foxmail.com 86--18682161132

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Σπίτι >

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd
Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd
Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd
Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd
Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd
Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd
Κύρια αγορά:
Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο
Επιχειρησιακός τύπος:
Κατασκευαστής
Εμπορικά σήματα:
επανδρωμένος
Αριθ. των υπαλλήλων::
100~200
Ετήσια πωλήσεις::
50000000-80000000
Έτος που καθιερώνεται::
2017
PC εξαγωγής::
80% - 90%
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Κατασκευαστής οθονών LED------Η εταιρεία Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd.

Η Mannled είναι ένας κατασκευαστής οθονών LED παγκόσμιας κλάσης με περισσότερη από μια δεκαετία εμπειρίας στην επιχείρηση.Σχεδιάζουμε τυποποιημένες και προσαρμοσμένες οθόνες LED για μια ποικιλία εσωτερικών εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένης της ραδιοτηλεόρασης.Κάθε μια από τις οθόνες μας είναι κατασκευασμένη για να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία προβολής με υψηλή ανάλυση και καθαρό, άψογο ήχο.

Όταν μας εμπιστεύεστε το όραμά σας, αξιοποιούμε κάθε παραγωγικό πόρο που έχουμε στη διάθεσή μας και τις καινοτόμες δεξιότητές μας για να παραδώσουμε αυτό που χρειάζεστε.Έχουμε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο σχεδίων που μπορείτε να επιλέξετε και είμαστε καλά εξοπλισμένοι για να δημιουργήσουμε μια προσαρμοσμένη οθόνη μόνο για εσάςΑφήστε μας να μεταμορφώσουμε τους χώρους σας με αξιοσημείωτες επιφάνειες που οι πελάτες σας μπορούν να απολαύσουν.

Κίνα Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Το εργοστάσιο οθονών LED είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής που ειδικεύεται στην παραγωγή οθονών LED υψηλής ποιότητας.Με χρόνια εμπειρίας και συνεχή τεχνολογική καινοτομία, έχουμε καθιερωθεί ως αξιόπιστος προμηθευτής στην παγκόσμια βιομηχανία LED.

Το εργοστάσιό μας είναι εξοπλισμένο με state-of-the-art εγκαταστάσεις παραγωγής και προηγμένο εξοπλισμό δοκιμών, εξασφαλίζοντας την ακρίβεια και την αξιοπιστία των προϊόντων μας.Έχουμε μια ομάδα έμπειρων μηχανικών και τεχνικών που δεσμεύονται να αναπτύξουν καινοτόμες λύσεις οθόνης LED που ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας.

Οι οθόνες LED μας χρησιμοποιούνται ευρέως σε διάφορες εφαρμογές όπως διαφήμιση, εκδηλώσεις, στάδια και πολλά άλλα.Είτε πρόκειται για εσωτερική είτε εξωτερική χρήση, οι οθόνες μας προσφέρουν εξαιρετική οπτική απόδοση με υψηλή φωτεινότητα, υψηλή αντίθεση και ζωντανά χρώματα.

Επιπλέον, είμαστε υπερήφανοι για τη δέσμευσή μας για ποιότητα και βιωσιμότητα.Ακολουθούμε αυστηρά πρότυπα ελέγχου ποιότητας και συμμορφούμαστε με τους διεθνείς περιβαλλοντικούς κανονισμούς για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την αντοχή των προϊόντων μας.

Το εργοστάσιό μας παρέχει επίσης προσαρμοσμένες λύσεις για να ανταποκριθεί στις ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας.Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους και να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις οθόνης LED που είναι λειτουργικές και οικονομικά αποδοτικές.

Συμπερασματικά, το εργοστάσιο οθονών LED μας δεσμεύεται να παρέχει τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας.Προσπαθούμε να είμαστε η προτιμώμενη επιλογή για λύσεις οθόνων LED παγκοσμίως και συνεχίζουμε να οδηγούμε τον κλάδο με τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Κίνα Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

ΠΟΙΟΙ Είμαστε

Αρχικά ιδρύθηκε το 2017, η SHENZHEN MANLED ELECTRONICS CO., LTD. (ιδιοκτήτης μάρκας MANNLED) επικεντρώνεται στην ανάπτυξη εμπορικών προϊόντων / λύσεων οθόνης LED, στην κατασκευή και στις πωλήσεις.Έχοντας αφιερωθεί σε αυτό το πεδίο για χρόνια, έχουμε συσσωρεύσει επαρκή εμπειρία στην οθόνη LED, το σύστημα ψηφιακών πινακίδων και την επαγγελματική οθόνη LED COB.Προσαρμοσμένες οθόνες οθόνης LED, Διαφανείς οθόνες LED, έχουμε ήδη γίνει περισσότερο και πιο δημοφιλείς στις ξένες αγορές και έχουμε πάρει μεγάλο μερίδιο αγοράς για αρκετά χρόνια, ειδικά σε έργα προσφορών ως υψηλού επιπέδου μάρκα.

Γιατί θέλεις να κάνεις δουλειές μαζί μας;

Γιατί μπορούμε να σας προσφέρουμε:

1Φτιάχνουμε το δικό μας σχέδιο, κάθε χρόνο θα έχουμε 2-3 νέα προϊόντα για να φτάσουμε στην αγορά νωρίτερα από τους προμηθευτές.
2Όλα τα πάνελ προέρχονται από την Ταϊβάν ή την Κίνα, με καλή ποιότητα σε χύδη.
3.Μικρή παραγγελία ποσότητας και οποιαδήποτε ειδική παραγγελία μπορεί να γίνει αποδεκτή.
4. 12 μήνες μετά την πώληση και τη διάρκεια ζωής υπηρεσία κάνει την επιχείρησή σας σε ασφαλή.

Η εταιρεία μας στοχεύει να παρέχει στους πελάτες ποιοτικά προϊόντα, προστιθέμενης αξίας, αλλά χαμηλότερο κόστος.Μερικοί από τους πελάτες μας είναι μέλη των 500 κορυφαίων εταιρειών του κόσμου όπως η Foxconn Group., Hon Hai Precision Co., Ltd, Giada Group, DASO Japan, China Telecom, τράπεζα CCB, HSBC κλπ.

Κοιτάζοντας στο μέλλον, η Mannled καταβάλλει προσπάθειες για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου επιπέδου ODM brand στα προϊόντα οθόνης LED με την κατευθυντήρια γραμμή της "Επαγγελματικής Υπηρεσίας και Δημιουργίας".Επικεντρώνονται στις επιχειρήσεις ODM και καθοδηγούνται από την καινοτομίαΗ Mannled δεσμεύεται να παρέχει τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες.

Services

Έχουμε μια πολύ επαγγελματική ομάδα πωλήσεων που μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία και να απαντήσει σε σας πολύ επαγγελματικές ερωτήσεις, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε πολύ άνετοι προτού να αγοράσετε τα προϊόντα από μας. Όπως είναι γνωστός σε όλοι μας, η υπηρεσία μεταπώλησης είναι η σημαντικότερη σε όλες τις βιομηχανίες. Η επιχείρησή μας έχει δοκιμάσει το καλύτερό μας για να χτίσει μια ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησης πολύ επαγγελματική και υψηλός-caliber-μέγιστου σημείου που μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα αποτελεσματικά στο μέλλον.

Γιατί επιλέξτε Mannled

Βοηθώντας τις επιχειρήσεις να παραδώσουν το περιεχόμενο που δεσμεύει, ενημερώνει και διασκεδάζει.

 • Τεχνολογία ενότητας οθόνης των εύκαμπτων οδηγήσεων οδηγήσεων

  Ικανότητες έρευνας και ανάπτυξης

  Το μηχανικό σχέδιο, το ηλεκτρονικό σχέδιο σχεδίου, λογισμικού και συστημάτων αναπτύσσουν συνεχώς και καθαρίζουν τα προϊόντα μας με τις τεχνολογίες υλικού και λογισμικού των πιό πρόσφατων οδηγήσεων.

 • Οι μηχανικοί Viewpointec της οθόνης των οδηγήσεων σχεδιάζουν

  Δημιουργικό και πρακτικό σχέδιο

  Πάνω από 10 έτη εμπειρίας στο σχέδιο επίδειξης των οδηγήσεων μας βοηθούν για να περάσουν επιτυχώς από τη φάση ιδέας και σύλληψης. Υπερηφανευόμαστε για την παροχή των λύσεων επίδειξης συνήθειας που κάνουν έναν κόσμο της διαφοράς.

 • Ποιοτική επιθεώρηση οθόνης οδηγήσεων

  Ποιοτικό σύστημα διαχείρισης

  Η διαθεσιμότητα και η προθυμία μας να ενημερώσουμε τον ακριβή μόλυβδο ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης μας σε μια μακριά ζωή υπηρεσιών, μια γερή φωτεινότητα, έναν συντονισμό χρώματος και τη σταθερότητα σημάτων.

Ιστορία

 

Η Shenzhen Mannled Technology Co., Ltd. έχει μια πλούσια και ένδοξη ιστορία που χρονολογείται από την ίδρυσή της τον Ιούλιο του 2017.Από την ίδρυσή της, η εταιρεία έχει αναπτυχθεί σταθερά, οδηγούμενη από το όραμα να γίνει ένας κορυφαίος προμηθευτής λύσεων τεχνολογίας οθόνων LED.

 

Υπό την ηγεσία του ιδρυτή και Διευθύνοντος Σύμβουλου της, κ. Liu, η Mannled έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της, εστιάζοντας στην ανάπτυξη ηλεκτρονικής τεχνολογίας και την παραγωγή υψηλής ποιότητας οθονών LED.Η γκάμα προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει μια ποικίλη σειρά οθονών LED, από εσωτερικές πλήρως έγχρωμες οθόνες μέχρι εξωτερικούς διαφημιστικούς πίνακες, οθόνες ενοικίασης σκηνών και δημιουργικές οθόνες LED.

 

Η δέσμευση της Mannled για καινοτομία και αριστεία έχει αναγνωριστεί από τους πελάτες και τους συναδέλφους της στον κλάδο.Η εταιρεία έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην έρευνα και ανάπτυξη, δημιουργώντας μια σύγχρονη βάση επιστημονικής έρευνας και ανάπτυξης εξοπλισμένη με εξοπλισμό παγκόσμιας κλάσης.Η επένδυση αυτή επέτρεψε στην Mannled να αναπτύξει προηγμένη τεχνολογία οθόνων LED που ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς.

 

Επιπλέον, η Mannled έχει υιοθετήσει ένα αυστηρό σύστημα ελέγχου ποιότητας για να εξασφαλίσει την αξιοπιστία και τη διάρκεια ζωής των προϊόντων της.Η δέσμευση της εταιρείας για ποιότητα έχει αναγνωριστεί από τις πιστοποιητικές ISO και άλλα βιομηχανικά πρότυπα.

 

Καθώς η Mannled συνεχίζει να αναπτύσσεται, παραμένει αφοσιωμένη στις βασικές της αξίες της ειλικρίνειας, ακεραιότητας και ικανοποίησης των πελατών.Η εταιρεία προσπαθεί να παρέχει στους πελάτες της τις καλύτερες δυνατές λύσεις οθόνων LED, προσαρμοσμένες στις ειδικές ανάγκες τους.

 

Συμπερασματικά, η Mannled Shenzhen Technology Co., Ltd. έχει μια περήφανη ιστορία επιτυχίας στη βιομηχανία οθονών LED.Με τη δέσμευσή της για καινοτομία, ποιότητα και εξυπηρέτηση πελατών, η εταιρεία είναι έτοιμη να συνεχίσει την ανάπτυξη και την ηγεσία της στην παγκόσμια αγορά LED.
Η ομάδα μας

    Κίνα Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0   Κίνα Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα τεχνικών σε αυτή την περιοχή για περισσότερα από 10 χρόνια, καλωσορίζουμε τους πελάτες από όλο τον κόσμο να επισκεφθούν την ιστοσελίδα μας, και να μας ενημερώσουν αν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες,Ανυπομονούμε να σας προσφέρουμε καλές υπηρεσίες.!

Κίνα Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

Περίπου εμείς
Επαφές
Επαφές: Mr. William
Φαξ: 86--18682161132
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε