Να στείλετε μήνυμα

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd william.xue@foxmail.com 86--18682161132

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Company News About Οδηγός για την αγορά της οθόνης σφαιρών των οδηγήσεων

Οδηγός για την αγορά της οθόνης σφαιρών των οδηγήσεων

2022-07-22
Latest company news about Οδηγός για την αγορά της οθόνης σφαιρών των οδηγήσεων

Μια οδηγημένη οθόνη σφαιρών είναι μια δημιουργική και μοναδική λύση επίδειξης που προσφέρει μια άποψη 360° στο ακροατήριο. Αυτό είναι διαφορετικό από τις άλλες επιδείξεις από την άποψη της μορφής και μοιάζει με μια μεγάλη οδηγημένη σφαίρα.

Το μεγάλο οδηγημένο πολλαπλάσιο χρώμα προγράμματος σφαιρών επιδεικνύει αποτελεσματικά και χρησιμοποιείται για λόγους διαφημίσεων. Η σφαιρική οδηγημένη επίδειξη είναι ένας μεγάλος οδηγημένος σφαίρα συνήθειας με τις πολλαπλάσιες διασπασμένες επιδείξεις, την τρισδιάστατη οδηγημένη επίδειξη σφαιρών και μια ευρεία γωνία εξέτασης.

Η σφαιρική οδηγημένη επίδειξη περιόρισε τη χρήση των κανονικών επιδείξεων με το μοναδικές ύφος και τη μορφή της. Η οδηγημένη σφαιρική επίδειξη είναι ικανή για την εσωτερική και υπαίθρια χρήση.

1. Πώς λειτουργεί;

Η οθόνη σφαιρών των οδηγήσεων περιέχει μια κεντρική ενότητα ελέγχου, την ενότητα επίδειξης, μια ενότητα βιβλιοθηκών πηγών, μια ενότητα κίνησης μηχανών, και μια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις οδηγημένες επιδείξεις σφαιρών υπαίθριες και εσωτερικές. Γενικά, η πίσσα εικονοκυττάρου μιας εσωτερικής σφαιρικής οθόνης είναι 2mm (P2), 2.5mm (P2.5), 3mm (P3), 4mm (P4).

Η οθόνη πλήρης-χρώματος της υπαίθριας οδηγημένης σφαίρας έχει μια πίσσα εικονοκυττάρου περισσότερο από 6mm (P6).

2. Χαρακτηριστικά της σφαιρικής οθόνης των οδηγήσεων;

Η σφαιρική επίδειξη των οδηγήσεων έχει γίνει μια πρώτη γραμμή και ένα ελκυστικό εργαλείο διαφήμισης που προσελκύει το κοινό. Όντας λύση επίδειξης κατάστασης προόδου, η σφαίρα επίδειξης των οδηγήσεων έχει έναν απέραντο ρόλο στη διακόσμηση σύγχρονος-ημέρας.

3. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Νιούε της σφαίρας επίδειξης των οδηγήσεων:

• Οι οδηγημένες σφαίρες σφαιρών είναι πολύ εύκαμπτες, και μπορείτε να παίξετε το περιεχόμενο πολλών βίντεο στην οδηγημένη σφαίρα τηλεοπτικής επίδειξης συγχρόνως. Για παράδειγμα, μπορείτε να παίξετε το βίντεο σε μια οθόνη έξι-σφαιρών και να επιδείξετε άλλα μηνύματα στο υπόλοιπο των σφαιρών.

• Η οδηγημένη οθόνη σφαιρών προσφέρει μια άποψη πλήρης-γωνίας όπως μια σφαίρα.

• Η σφαίρα οδήγησε την επίδειξη είναι μαλακή και τέλεια. Μπορούμε να έχουμε τις διαφορετικές ποικιλίες στις μορφές της οδηγημένης οθόνης όπως hexagon (όπως το ποδόσφαιρο), το καρπούζι (καλύτερη λύση), και το τρίγωνο (όπως έναν δορυφόρο).

• Έρχεται σε πολλές άλλες μορφές όπως μια οδηγημένη μάσκα, waterdrop, και το σχέδιο λουλουδιών.

• Λόγω της ευελιξίας εγκαταστάσεων, μπορούμε να το εγκαταστήσουμε στους διαφοροποιημένους τρόπους όπως το ανώτατο όριο, το κάθισμα, και το μωσαϊκό για να καλύψουμε τις απαιτήσεις μας.

• Εντούτοις, εξαρτάται από τη δημιουργικότητά σας, πώς κάνετε τη διαφήμισή σας τα ευχάριστα χρησιμοποιώντας χαρακτηριστικά γνωρίσματα της σφαίρας των RGB οδηγήσεων. μπορείτε να δημιουργήσετε τη γραφική παράσταση προσοχή-αρπαγής με τη βοήθεια των ζωντανεψοντων συνδυασμών χρώματος.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οδηγός για την αγορά της οθόνης σφαιρών των οδηγήσεων  0

4. Πού η σφαιρική οθόνη των οδηγήσεων χρησιμοποιείται;

• Οι οθόνες σφαιρών των οδηγήσεων χρησιμοποιούνται στα μουσεία επιστήμης και τεχνολογίας, υπαίθριες τηλεοπτικές διαφημίσεις. Εκτός από το παιχνίδι των βίντεο, χρησιμοποιούμε τους για την εικόνα που διαφημίζουν, και την προώθηση εμπορικών σημάτων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση και το φωτισμό.

• Οι σφαιρικές οθόνες εγκαθίστανται στις προεξέχουσες θέσεις στις αίθουσες έκθεσης. Προσελκύει την προσοχή του ακροατηρίου με μια γωνία εξέτασης 360 βαθμού και φέρνει έναν ζαλίζοντας οπτικό αντίκτυπο.

• Το τρισδιάστατο περιεχόμενο που παίζεται στην οδηγημένη επίδειξη σφαιρών δημιουργεί έναν φυσικό αντίκτυπο. οι τουρίστες αισθάνονται όπως το περπάτημα στο μυστήριο γιγαντιαίο διάστημα.

• Το βίντεο που διαφημίζει στην υπαίθρια οδηγημένη σφαίρα είναι πολύ ένα κοινής χρήσης των οδηγημένων οθονών σφαιρών στα ξενοδοχεία αστεριών, σιδηροδρομικοί σταθμοί, λεωφόροι αγορών, και ούτω καθεξής.

• Η υπαίθρια οδηγημένη σφαίρα διαφημίζει τις προσφορές έκπτωσης ενός εμπορικού σήματος στις ανοικτές θέσεις, και οι πανκατευθυντικές επιδείξεις προσελκύουν τους ανθρώπους από όλες τις πλευρές υπαίθρια και στο εσωτερικό, οι οποίες θα προσελκύσουν τους πιθανότερους πελάτες στα εμπορικά σήματα.

5. Πώς να επιλέξει τη σφαιρική οθόνη των καλύτερων ποιοτικών οδηγήσεων;

Για να επιλέξει την καλύτερη ποιοτική σφαιρική οδηγημένη επίδειξη, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

Εάν θέλετε μια εκστρατεία προσοχή-αρπαγής, να είστε προσεκτικός σε αυτά τα σημεία. Κατ' αρχάς, καθορίστε τις απαιτήσεις σας πρίν την καλύτερη σφαίρα επίδειξης που οδηγείται επιλέγει όπως τη διάμετρο της οθόνης, απαιτήσεις της πίσσας εικονοκυττάρου, το πεδίο εκείνης της εφαρμογής πισσών εικονοκυττάρου, τύπος οδηγημένης οθόνης σφαιρών, απαιτήσεις της εγκατάστασης (στο εσωτερικό ή υπαίθρια).

Μετά από να καθορίσουν τις προαναφερθείσες βασικές προϋποθέσεις, αυτοί είναι μερικοί άλλοι παράγοντες που πρέπει για να στραφούν σε:

• Πρίν αγοράζει την οδηγημένη έξοχη σφαίρα, μην ξεχάστε να ελέγξετε εύκολο να εγκαταστήσει τη λειτουργία. Με τις προόδους στην τεχνολογία, δεν ειναι απαραίτητο να βάλουμε πολλή προσπάθεια στην οργάνωση η οδηγημένη σφαίρα επίδειξης.

• Είναι σημαντικό να επιλεχτεί η επιχείρηση που προσφέρει μια εξουσιοδότηση εγγύησης στα αγορασμένα στοιχεία. Πρίν αγοράζει την οδηγημένη οθόνη, εξασφαλίστε την εξουσιοδότηση. Η εξουσιοδότηση είναι ένα σημαντικότερο πράγμα που μπορείτε να πάρετε από μια επιχείρηση με την καλή εξυπηρέτηση πελατών.

• Η ποιότητα εικονοκυττάρου/εικόνας δεν μπορεί να αγνοηθεί αγοράζοντας την οδηγημένη σφαίρα επίδειξης. Φυσικά, θα χρησιμοποιήσετε τις οθόνες σφαιρών στα μηνύματα και τις αγγελίες επίδειξης. Εντούτοις, είναι σημαντικό να διαταχτούν οι οθόνες με την άριστη αναγνωσιμότητα και τα υψηλά εικονοκύτταρα. Έτσι, προτιμήστε μια συσκευή που θα παραγάγει τις υψηλής ποιότητας εικόνες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οδηγός για την αγορά της οθόνης σφαιρών των οδηγήσεων  1

6. Τα οφέλη μπορούν εμείς να πάρουν από τη σφαιρική οθόνη των οδηγήσεων;

Η οθόνη σφαιρών των οδηγήσεων έχει τη σημαντική ικανότητα για τη διαφήμιση σε διάφορους όρους. Επομένως, μπορείτε να έχετε τα επόμενα οφέλη με την επιλογή της οδηγημένης οθόνης σφαιρών.

• Η οδηγημένη οθόνη σφαιρών προσφέρει την άριστη δυνατότητα επίδειξης. Τα δημιουργικά και μοναδικά σχέδια, η υψηλή ποιότητα εικόνας, και η ζωηρόχρωμη επίδειξη το κάνουν μια οδηγημένη λαμπυρίζοντας σφαίρα. Επομένως, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να εφιστηθεί η προσοχή των θεατών.

• Η οδηγημένη έξοχη σφαίρα σας βοηθά για να στοχεύσει στο σωστό ακροατήριο στα πρόσφατα προωθημένα προϊόντα σας.

• Είναι ένας οικονομικώς αποδοτικός τρόπος την επιχείρηση ή το εμπορικό σήμα σας.

• Μπορούμε να σχεδιάσουμε τις καταπληκτικές οδηγημένες σφαίρες βασισμένες στην αρχιτεκτονική, τα τοπία, και το σύμβολο πόλεων.

• Ιδίως, η οδηγημένη σφαίρα επίδειξης είναι μοναδική και καθιστά την εκστρατεία διαφημίσεων δημιουργική. Με το σχεδιασμό της ζωηρόχρωμης διαφήμισής σας με μια οδηγημένη rgb σφαίρα, μπορείτε να καταστήσετε το προϊόν σας προεξέχον.

7. Πώς να επιλέξει το σφαιρικό κατασκευαστή οθόνης των οδηγήσεων;

Αρμόζει να την αναφορά ότι η σφαιρική οδηγημένη επίδειξη είναι ένας συνδυασμός περίπλοκων τεχνολογίας και αισθητικής. Μπορείτε να αποληφθείτε τα μακροπρόθεσμα οφέλη με την επιλογή ενός αξιόπιστου οδηγημένου προμηθευτή οθόνης.

Εντούτοις, για να αρπάξετε πολύ μπορείτε να ρωτήσετε τα acquittances σας για την οδηγημένη επίδειξη σφαιρών για τις υπηρεσίες πώλησης κοντά σε σας ή να διαβάσετε τις σε απευθείας σύνδεση αναθεωρήσεις για να ελέγξετε την πραγματική αξία της. Η εύρεση οδήγησε τις επιδείξεις σφαιρών στις ΗΠΑ είναι εύκολη όπως συγκρίνει με άλλες περιοχές.

Οι σύνθετες τεχνικές απαιτήσεις και η δυσκολία παραγωγής καθόρισαν ότι η οδηγημένη τεχνολογία επίδειξης είναι στα χέρια του μικρού αριθμού οδηγημένου κατασκευαστή επίδειξης σφαιρών.

Όποιο είναι ένα σημαντικό πράγμα για να κρατήσει τους οδηγημένους κατασκευαστές οθόνης για να διατηρήσει την τεχνικούς αποδοτικότητα και τον επαγγελματισμό.

8. Συμπέρασμα:

Στο τέλος, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αυτή η τεχνολογία είναι πλούσια σε χαρακτηριστικά γνωρίσματα που βοηθούν να εκφράσουν το οπτικό περιεχόμενο μηνυμάτων και επίδειξης. Βοηθά την επιχείρησή σας για να σας ξεχωρίσει και να ωφελήσει με το πρόσθετο κέρδος. Εάν θέλετε να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα, κατόπιν επιλέξτε έναν αξιόπιστο οδηγημένο προμηθευτή οθόνης σφαιρών και απολαύστε τη δημιουργικότητα γραφικής παράστασής του.

Περίπου MANNLED

Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή επίδειξης των οδηγήσεων, MANNLED παρέχει τα αξιόπιστα προϊόντα, τις περιεκτικές υπηρεσίες και τις δημιουργικές λύσεις. Από την καθιέρωση, η ομάδα μας έχει καινοτομήσει συνεχώς. Η επίδειξη των οδηγήσεων ενοικίου μας, αφίσα των οδηγήσεων, οθόνη των οδηγήσεων σκηνών, επίδειξη των εύκαμπτων οδηγήσεων, επίδειξη των διαφανών οδηγήσεων, τοίχος των οδηγήσεων εκκλησιών, οθόνη των οδηγήσεων συναυλίας, οθόνη Drape των οδηγήσεων, οθόνη των οδηγήσεων Nationstar, σφαίρα επίδειξης των οδηγήσεων, οθόνες των οδηγήσεων σταδίων έχει την περισσότερα προηγμένη τεχνολογία και προνοητικό το σχέδιο στην παρούσα αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες για LEDSINO, παρακαλώ μας συνεχίστε Youtube, πειραχτήρι, Facebook, Instagram ή Linkedin!

Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Mr. William
Φαξ: 86--18682161132
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε