Να στείλετε μήνυμα
NEWS
Σπίτι > News > Company news about Μερικοί παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην τιμή επίδειξης των οδηγήσεων
EVENTS
Μας ελάτε σε επαφή με
86--18682161132
Επαφή τώρα

Μερικοί παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην τιμή επίδειξης των οδηγήσεων

2022-07-21

Latest company news about Μερικοί παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην τιμή επίδειξης των οδηγήσεων

Σήμερα, οι επιδείξεις όλο και περισσότερων οδηγήσεων εμφανίζονται και ο πόλεμος τιμών διαδίδει βαθμιαία. Ακόμη και το ίδιο προϊόν έχει πολλές διαφορετικές αναφορές. Πραγματικά, τα μέλη όλα βιομηχανίας επίδειξης των οδηγήσεων καταλαβαίνουν ότι πολλοί παράγοντες είναι σχετικοί με την τιμή επίδειξης των οδηγήσεων:

Μερικοί παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην τιμή επίδειξης των οδηγήσεων

Προδιαγραφές:

Προϊόντα που ταξινομούνται κανονικά από το χρώμα: ενιαίο χρώμα, διπλό χρώμα, πλήρες χρώμα. Με τη χρησιμοποίηση του περιβάλλοντος: εσωτερικός, υπαίθριος, ημι-υπαίθριος. Οι διαφορετικές προδιαγραφές έχουν τις διαφορετικές τιμές.

Υλικό:

Τα υλικά μπορούν να ταξινομηθούν όπως εισαγόμενος υλικός και εσωτερικός υλικός γενικά. Από την άποψη των τσιπ, που εισάγονται κυρίως από τις ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ταϊβάν. Κάθε ένας έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά του. Δεδομένου ότι οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία η βασική τεχνολογία όλη την ώρα, η τιμή των τσιπ είναι πάντα υψηλή. Άλλα τσιπ είναι φτηνότερα αλλά η εκτέλεσή τους δεν είναι τόσο καλή. Ένας άλλος παράγοντας είναι ολοκληρωμένο κύκλωμα κίνησης των οδηγήσεων που είναι πολύ σημαντικό στην ποιότητα και τη διάρκεια ζωής επίδειξης των οδηγήσεων. Η επίδειξη των πλήρων οδηγήσεων χρώματος πρέπει το ολοκληρωμένο κύκλωμα κίνησης να υιοθετήσει του βιογραφικού σημειώματος και των CC.

Ενισχυτικό σύστημα:

Τμήματα συστημάτων: ελεγκτής, πίνακες στοιχείων, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος κ.λπ.

Σύστημα ραδιοφωνικής αναμετάδοσης: έλεγχος υπολογιστών, κάρτα μέσων ή τηλεοπτική κάρτα, λογισμικό ραδιοφωνικής αναμετάδοσης.

Σύστημα έκδοσης: εκδοτικός υπολογιστής, τηλεοπτική κάρτα συμπίεσης, λογισμικό έκδοσης.

Σύστημα παρακολούθησης: αισθητήρας, που εποπτεύει το λογισμικό.

Σύστημα προστασίας: σύστημα διασκεδασμού θερμότητας, σύστημα διανομής δύναμης, σύστημα βροντή-προστασίας.

Ακουστικό σύστημα: μεγάφωνο, υγιές κιβώτιο.

Τηλεοπτικός εξοπλισμός εισαγωγής: DVD/VCD μηχανή, βίντεο εγγραφής, τηλεόραση κλειστού κυκλώματος.

Το παράσταση-κείμενο εισήγαγε: ανιχνευτής, ψηφιακή κάμερα.

Όλοι τα συστατικά και οι εξοπλισμοί είναι προαιρετικοί εκτός από τα τμήματα συστημάτων και το σύστημα ραδιοφωνικής αναμετάδοσης.

Κατασκευή:

Η περιοχή εγκαταστάσεων, μέθοδος εγκαταστάσεων, μέγεθος επίδειξης, υλικό πλαισίου είναι παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην τιμή επίδειξης των οδηγήσεων.

Επιπλέον, η πληρωμή, ο φορολογικός συντελεστής, η μεταφορά και πολλοί άλλοι παράγοντες έχουν επιπτώσεις στην τιμή επίσης.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας υπαίθρια πλήρης οδηγημένη χρώμα οθόνη Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2023 fullcolorledscreen.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.