Να στείλετε μήνυμα

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd william.xue@foxmail.com 86--18682161132

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Company News About 5 την οι τόποι λατρείας πραγμάτων πρέπει να εξετάσουν κατά επιλογή των τοίχων των οδηγήσεων

5 την οι τόποι λατρείας πραγμάτων πρέπει να εξετάσουν κατά επιλογή των τοίχων των οδηγήσεων

2022-07-21
Latest company news about 5 την οι τόποι λατρείας πραγμάτων πρέπει να εξετάσουν κατά επιλογή των τοίχων των οδηγήσεων

Οι τόποι λατρείας κατά τη διάρκεια των ετών έχουν κάνει το διακόπτη από τις οθόνες προβολής των οδηγήσεων για όχι μόνο να ενισχύσουν τη γενική εμπειρία λατρείας καθώς επίσης και χρησιμοπομένος ως ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης για να ενημερώσουν τους ανθρώπους όπου τα γεγονότα διοργανώνονται στην πανεπιστημιούπολη εκκλησιών. Δεδομένου ότι ο τοίχος των οδηγήσεων γίνεται όλο και περισσότερο κοινός, είναι εδώ 5 πράγματα εκείνοι οι τόποι λατρείας για να πρέπει να εξετάσουν κατά τον επιλογή ενός W των οδηγήσεων όλες.

 

1. Τι είναι μετάβαση να χρησιμοποιηθεί για;

Η πρώτη ερώτηση που πρέπει να υποβληθεί είναι αυτό που ο τοίχος των οδηγήσεων πρόκειται για να είναι χρησιμοποιημένος ξέν. Είναι μετάβαση να χρησιμοποιηθεί ως κύριο σκηνικό σκηνικό στο κύριο άδυτο; Ή πόσο περίπου ως σύστημα σηματοδότησης για τα λυρικά ποιήματα και τις ανακοινώσεις τραγουδιού; Πρόκειται να παρουσιάσετε σε HD τηλεοπτικό περιεχόμενο που πρόκειται επίσης να είναι μέσω του Διαδικτύου; Αυτές είναι ακριβώς ερωτήσεις ότι ανάγκη που καλύπτεται μερικές στον καθορισμό εάν οι οδηγήσεις είναι σωστές για σας.

 

2. Πού ο τοίχος ή η εγκατάσταση πρόκειται να πάει;

Πρώτα πράγματα πρώτα, η εγκατάσταση πρόκειται να είναι μέσα ή έξω; Εάν το εξωτερικό του, χρησιμοποιείται ως κύρια σκηνή ή εσείς προγραμματίζει να διοργανώσει τα ειδικά γεγονότα στις ομοειδείς εξωτερικές νύχτες κινηματογράφων ή τις υπηρεσίες. Εάν εσωτερικός του, θα είναι το κύριο άδυτο ή ένα άλλο μέρος του κτηρίου; Ένα άλλο σημαντικό πράγμα για να σκεφτεί για είναι η απόσταση εξέτασης της εγκατεστημένης θέσης δεδομένου ότι θα καθορίσει την πίσσα εικονοκυττάρου εγκατεστημένη. Επίσης, θα υπάρξουν πολλαπλάσιες διαμορφώσεις τοίχων που η εκκλησία θα χρησιμοποιήσει καθ' όλη τη διάρκεια του έτους; Σε αυτή την περίπτωση, αυτό θα απαιτούσε ένα ενοίκιο & οι οργανώνοντας των οδηγήσεων οδηγήσεις άποψης προϊόντων άμεσες μπορούν να εξυπηρετήσουν τις πολλαπλάσιες λειτουργίες και η λύση των σωστών οδηγήσεων θα επιτρέψει στην εκκλησία για να μεγιστοποιήσει στα χαρακτηριστικά γνωρίσματά της.

 

3. Ποιότητα του προϊόντος

Όταν κάνουμε σημαντικές αγορές όπως ένα σπίτι, διερευνάμε κάθε λεπτομέρεια για να σιγουρευτούμε ότι η επένδυση το αξίζει. Οι τοίχοι των οδηγήσεων δεν είναι κανένας διαφορετικός. Τα υλικά των οδηγήσεων, το μέγεθος επιτροπής, το βάρος επιτροπής, και οι πόροι δύναμης είναι βασικές προδιαγραφές για να φανούν κατά τον έρευνα των άμεσων οδηγήσεων άποψης ως αυτό σας ενημερώνουν πώς το προϊόν γίνεται. Ένα άλλο κύριο χαρακτηριστικό που εξετάζει είναι αναζωογονεί το ποσοστό για τη ζωντανή ροή υπηρεσιών. Με τις εικονικές και ζωντανές ρεσμένες υπηρεσίες που γίνονται πιό κοινές, ένας υψηλός αναζωογονεί το ποσοστό θα έχει έναν θετικό αντίκτυπο στο περιεχόμενο όπως παρουσιάζεται μέσω των καμερών. Δυστυχώς, όχι οι κατασκευές όλων των οδηγήσεων είναι ίδιες και κάποιες τελευταίες οι μακρύτερες από άλλες. Σιγουρευτείτε ότι κάνετε τη δέουσα επιμέλεια σας στην εύρεση του σωστού προϊόντος για σας.

 

4. Εγκατάσταση και συντήρηση

Ακριβώς επειδή σας αγοράζετε ένας τοίχος των οδηγήσεων δεν σημαίνει ότι η εργασία γίνεται. Η εγκατάσταση και τα κόστη συντήρησης είναι επίσης παράγοντας. Ο τοίχος των οδηγήσεων να είναι τοίχος που τοποθετείται, που τοποθετείται πρόκειται, ή που εξοπλίζεται σε ένα ζευκτόν; Είναι το οπίσθιο τμήμα ή το μέτωπο επιτροπών εξυπηρετικό έτσι ώστε μπορείτε να συντηρήσετε τις επιτροπές; Αγοράσατε τις πρόσθετες εφεδρείες για να είστε σε θέση να εκτελέσετε τη συντήρηση μόνος σου; Όσο μεγαλύτερος ο τοίχος, οι περισσότερες εφεδρείες εσείς πρόκειται να χρειαστούν. Ποια είναι η εξουσιοδότηση στο προϊόν και υπάρχει 24/7 ζωντανή υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών που βοηθά εάν κάτι πηγαίνει στραβά; Υπάρχει πολύ περισσότερος που συναντά το μάτι όταν εσείς παράγοντας στην εγκατάσταση και τη συντήρηση.

 

5. Προϋπολογισμός

Ο προϋπολογισμός σας είναι πιθανώς το περισσότερο σημαντικό στοιχείο στο στάδιο της επιλογής των τοίχων των οδηγήσεων. Οι τόποι λατρείας ποικίλλουν σε μέγεθος και έτσι οι προϋπολογισμοί τους είναι διαφορετικοί από κάθε έναν. Παραδείγματος χάριν, μπορείτε να θελήσετε έναν τοίχο υψηλότερου ψηφίσματος, αλλά αυτό μπορεί ενδεχομένως να αυξήσει το κόστος των κεραμιδιών των οδηγήσεων, του συστήματος ελέγχου, και του κεντρικού υπολογιστή μέσων. Κάθε ένας από τους ανωτέρω παράγοντες όλοι παίζει έναν ρόλο στο πώς ο προϋπολογισμός για τους τοίχους των οδηγήσεων κατασκευάζεται. Στην πραγματικότητα, οι τοίχοι των οδηγήσεων μπορούν να είναι ακριβώς ένα μέρος ενός γενικού ΠΏΣ η ανακαίνιση, έτσι εκείνες οι δαπάνες πρέπει να είναι στο γενικό κόστος προγράμματος.

 

Οι τοίχοι των άμεσων οδηγήσεων άποψης είναι μια μεγάλη τεχνολογία που πολλοί τόποι λατρείας έχουν εφαρμόσει αλλά πολλές εκκλησίες πρέπει να κάνουν τη δέουσα επιμέλεια τους δεδομένου ότι εφαρμόζουν την τεχνολογία. Αυτές οι 5 άκρες θα βοηθήσουν πώς είναι όλων των μεγεθών βρίσκει το σωστό προϊόν για τις και είναι επίσης προσεκτικός των μακροπρόθεσμων δαπανών που συνδέονται με την κατοχή ενός τοίχου των οδηγήσεων.

Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Mr. William
Φαξ: 86--18682161132
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε