Αρχική Σελίδα

Shenzhen CLT LED Technology Co.,Ltd.

καλής ποιότητας Οθόνη των εσωτερικών πλήρων οδηγήσεων χρώματος για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Οθόνη των εσωτερικών πλήρων οδηγήσεων χρώματος για τις πωλήσεις
Συνήθως, μπορείτε να πάρετε τι πληρώνετε για, αλλά στην προκειμένη περίπτωση εξεπλάγην ευχάριστα με την υψηλή ποιότητα και δροσερό αποτέλεσμα αυτού του προϊόντος για το χαμηλό κόστος.

—— Wasim Cahill

Έλαβα αυτό το προϊόν σε μια έκπτωση για την ειλικρινή κριτική μου. Ήρθε εγκαίρως και συσκευάζεται καλά. Η οθόνη ήταν πραγματικά εντυπωσιακή για μένα.

—— daniel

Πραγματικά μια μεγάλη αγορά. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος. Υπέροχο οπτικό αποτέλεσμα. Θα αγοράσω μάλλον περισσότερο στο μέλλον.

—— Ryan

Καλά έκανε και ό, τι λέγεται ότι είναι. Το προϊόν έφθασε εγκαίρως και λειτουργεί όπως διαφημίζεται. Πολύ εύκολες οδηγίες. Συσταθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

—— Alvin

Πολύ γρήγορη αποστολή για το προϊόν και έφθασε σε καλή κατάσταση. Οι οδηγίες για το πώς να εγκαταστήσετε είναι πολύ clear.you έκανε σπουδαία δουλειά.

—— Mark Ολιβέιρα

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen CLT LED Technology Co.,Ltd.

1 2 3 4 5
Shenzhen CLT LED Technology Co.,Ltd. Shenzhen CLT LED Technology Co.,Ltd. Shenzhen CLT LED Technology Co.,Ltd. Shenzhen CLT LED Technology Co.,Ltd. Shenzhen CLT LED Technology Co.,Ltd.
Βιομηχανικό πάρκο CLT Υποδοχή clt γραφείο συνεργείο Αίθουσα συνεδριάσεων

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : CLT
Αριθμός Υπαλλήλων : 300~500
Ετήσιες πωλήσεις : 20 million-50 million
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η Co. τεχνολογίας των οδηγήσεων Shenzhen CLT, ΕΠΕ ενσωματώνει την κατασκευή, το μάρκετινγκ, την υπηρεσία μεταπωλήσεων, την Ε&Α στην επίδειξη των οδηγήσεων, την ενότητα των οδηγήσεων, τη λουρίδα των οδηγήσεων, την κουρτίνα & τη διακόσμηση των οδηγήσεων, το φωτισμό των οδηγήσεων και το σχετικό εξάρτημα στο παρελθόν.

 

Οι άριστοι επαγγελματίες συμβολών CLT στο ηλεκτρονικό σχέδιο κυκλωμάτων, ανάπτυξη τεχνολογίας τσιπ, εξοπλισμός αυτοματοποίησης SMT εξεχουσών θέσεων πλήρης σε αυτόν τον τομέα, που πραγματοποιεί την πλήρη κατασκευή αυτοματοποίησης εξασφαλίζουν ιδιαίτερα την αξιοπιστία των προϊόντων των οδηγήσεων για να ικανοποιήσουν την απαίτηση των πελατών μας.

 

CLT πραγματοποιεί το διοικητικό τρόπο διανομέων που τα οφέλη μεριδίου και αναπτύσσουν με τους πελάτες, παρέχουμε το ODM & την υπηρεσία cOem για τα εργοστάσια επίδειξης των οδηγήσεων, τους διανομείς και τον ανάδοχο εφαρμοσμένης μηχανικής. Τον Ιούνιο του 2009 κρατήσαμε τους πρώτους διανομείς συνανμένος σε Shenzhen, το οποίο ήταν επίσης το πρώτο στη βιομηχανία των οδηγήσεων. Τώρα έχουμε το πλήρες δίκτυο διανομέων εκτός από το Θιβέτ και την Ταϊβάν στην Κίνα, οι οποίοι παρέχουν τη γρήγορη καλά τοπική υπηρεσία για τους πελάτες.

 

CLT έχει πάνω από 50 επαγγελματικούς μηχανικούς Ε&Α, που αναπτύσσουν τα νέα προϊόντα και βελτιώνουν τη διαδικασία παραγωγής συνεχώς, για να παρέχει τους πελάτες τα ανταγωνιστικότερα προϊόντα. Τώρα CLT είναι κύριο της μοναδικών τεχνολογίας και των προϊόντων όπως SMD υπαίθριο, η διόρθωση σημείο-σημείων, ο συναγερμός δυσλειτουργίας ενότητας, η αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας και η λύση κ.λπ. μεγάλων οθονών. Όλα τα προϊόντα μας έχουν περάσει την υψηλή και χαμηλή θερμοκρασία και η δοκιμή δόνησης, υπαίθριες οθόνες συναντά IP66 και για τα πρότυπα.

 

Η τυποποίηση, ελαφριά και λεπταίνει είναι η κατεύθυνση των προϊόντων μας, CLT συμμετέχει ενεργά μέσα και οδηγεί τη βιομηχανία των οδηγήσεων για να καθιερώσει τα τυποποιημένα κριτήρια. Με βάση το υλικό πλεονέκτημα, CLT παρέχει σε όλα τα προϊόντα την καλή ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή και η άριστη υπηρεσία, η βασική αρχή μας είναι επαγγελματική και πρακτική, τίμια και αξιόπιστη. CLT έχει κερδίσει μια καλή φήμη και παράγει τον εκτεταμένο αντίκτυπο και στην εσωτερική και ξένη αγορά.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen CLT LED Technology Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)